Qui té clar el perquè pot superar el com


Un taller de cuina canviarà la teva vida!

Matthias Hespe, format en la teoria i la pràctica de la Cuina Macrobiòtica a Cuisine et Santé per René Lévy, coneix bé i avalua constantment les tendències culinàries que la globalització ha introduït en els nostre hàbits alimentaris. Amb 30 anys d’experiència ofereix tot l’any activitats de cuina saludable a la seva escola EspaiCuinarSa a Girona. Treballa teoria i pràctica durant els tallers amb diferents temàtiques de cuina, salut, benestar, ecologia, sostenibilitat i felicitat.

Participar durant un taller de Cuina Saludable és un ensenyament de vida per aconseguir més energia, millor salut i harmonia.
Si tens problemes de salut és molt interessant participar en un curs de Cuina Terapèutica personalitzat.

Per què participar en tallers de cuina?

Aprendràs a corregir intoleràncies, al·lèrgies, diabetis, colesterol, sobrepès i calmar un intestí irritable. Et sorprendràs dels efectes positius que pots sentir canviant la teva alimentació.

Fins hi tot alguns professors m'han arribat a preguntar com pot ser que els meus fills gairebé mai s’absentin a causa de malalties a l'escola.

Comparant les experiències de la meva vida escolar i la universitària vaig poder observar un canvi impressionant positiu de la capacitat de memorització, de concentració i de la qualitat d'un bon somni, que no calia que fos de moltes hores. Quan era adolescent menjava el que era típic, aliments amb sucre, productes làctics, cereals refinats, etc. A l’edat de 21 anys vaig conèixer la cuina macrobiòtica i només amb 5 dies de menjar plats macrobiòtics vaig notar que necessitava dormir menys. Seguint durant els meus estudis de Geografia els consells alimentaris de la macrobiòtica vaig notar una diferència principal respecte la meva vida d’adolescent: obtenia molts millors resultats en els exàmens i tenia més tranquil·litat i felicitat!

Durant la meva pràctica de l’art marcial aikido vaig notar a més a més, que aquesta alimentació aporta energia de bona qualitat als que practiquen esport regularment i que redueix la susceptibilitat a lesions.

M'encantaria guiar-te perquè puguis sentir aquests efectes positius.

 

Què pots esperar quan participes en un taller: assessorament professional, formació culinària i respostes practicables per les teves preguntes per saber com posar en pràctica una alimentació saludable i saborosa: Menjar sa és boníssim!

 

Assessorament:

T’acompanyaré perquè puguis posar en practica una alimentació saludable que correspongui a les teves necessitats.

Aprendràs quins aliments pots preparar i consumir per mantenir o restaurar la salut.

 

Formació culinària:

Sabràs com es cuinen els aliments saludables i com es poden conservar per un altre dia.

Sabràs com es preparen àpats per portar-los a la feina en carmanyoles.

 

Organització:

Com es planifiquen els àpats durant la setmana i les compres necessàries.

Com s’organitza la cuina per no perdre ni temps ni recursos.

A on es compren els aliments i com es poden conservar a casa.

Quins estris es necessiten a la cuina.

 

Pots confiar en la meva experiència, durant els últims 30 anys he vist i viscut molts “ups and downs” i et puc assegurar que hi haurà més “ups” que “downs”.

 

Si vols tenir més diversitat a la teva cuina i aprendre més tècniques culinàries per realitzar una alimentació saludable, influenciada per la cuina mediterrània i l’asiàtica, equilibrada i que respongui a les teves necessitats, participa a les classes de cuina impartides pel xef de cuina macrobiòtica Matthias Hespe.

 

Matthias Hespe foto Heft club salut i benestar

Matthias Hespe cuinant a l'EspaiCuinarSa Girona

Matthias Hespe

Informació sobre Matthias Hespe

  • Nascut el 22.08.1969 en Göppingen, Alemanya.
  • Cuiner, professor i conseller de cuina macrobiòtica amb 30 anys d'experiència. El 2001 va rebre un diploma (4. DAN) de l'escola macrobiòtica Cuisine et Santé a Saint Gaudens, França, certificat pel fundador René Lévy.
  • Universitat de Göttingen: Institut de Geografia situat a Alemanya. El 1999 va rebre el diploma de geografia (Dipl.- Geogr. Matthias Hespe).
  • Des que va arribar a Girona el 2001 s'ha dedicat a impartir tallers pràctics i teòrics de cuina macrobiòtica, cuina vegetariana, cuina japonesa i altres tallers monogràfics.
  • Cap de cuina (cuina macrobiòtica) en el Centre Ecològic de Llémena (CEL) a Granollers de Rocacorba entre el 2002 i el 2009.
  • Col·laboració amb diversos grups de Centre Cívics com a professor de tallers de cuina des del 2005 fins a l'actualitat.
  • Col·laboració amb COS Fisioteràpia – Baobab, Marta Jiménez a Girona des del 2010 fins a l'actualitat.
  • Col·laboració amb CARITAS Girona com a professor de tallers de cuina del CDA a Girona, Salt i Palafrugell des del 2013 fins a l'actualitat en el projecte “Salut i crisi” de Dipsalut: “Alimentació i cuina econòmica i saludable”, “Cuina d'aprofitament d'aliments” i “Alimentació infantil: de 6 mesos a 11 anys”.
  • Col·laboració amb l'Espai de l’Harmonia a Cruïlles des del 2015 fins a l'actualitat.
  • Col·laboració amb l’Associació de Fibromiàlgia Salt des del 2015 fins a l'actualitat.
  • 2015: Fundador i Gerent del “EspaiCuinarSa”, espai de cuina saludable i macrobiòtica, formació i assessorament d'alimentació i salut, situat al C/Universitat de Montpellier 12, 2º1a, Girona.
  • 2015: Pàgina d'internet i blog amb articles i receptes www.cuinar-sa.es
  • 2017: Col·laboració amb EUSES Escola Universitària de la Salut i l’Esport de Salt (Girona): tallers de cuina per a alumnes de tècnic superior en dietètica. fins a l'actualitat
  • 2017: Membre del club "Salut i Benestar" del Patronat de Turisme Costa Brava Girona fins a l'actualitat.
  • 2019: Membre del club "Convention Bureau" del Patronat de Turisme Costa Brava Girona fins a l'actualitat.
EspaiCuinarSa

Diploma (4. DAN) de l'escola macrobiòtica Cuisine et Santé a Saint Gaudens, França, certificat pel fundador René Lévy rebut el 2001

Disseny web:Descantia: Disseny web, posicionament web, pagines web a girona
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació així com per a tasques d'anàlisi. En continuar navegant, entenem que accepta l' ús de cookies

Què són les cookies?

Una cookie es un petit arxiu que s’emmagatzema a l’ordinador de l’usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de cookies ens ajuda a millorar la qualitat del nostre web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innumerables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-nos la navegació i usabilitat del nostre web. Tingueu en compte que les cookies no poden fer malbé el vostre equip i que, a canvi, si són activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.

Quin tipus de cookies utilitza aquesta web?

Cookies pròpies: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini gestionat per l’editor i des del que es presta el servei sol•licitat per l’usuari.

Cookies de tercers: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini no gestionat per l’editor sinó per una altra entitat que analitza les dades obtingudes.

Cookies persistents:són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemades en el terminal i poden ser accedides i tractades pel responsable de la cookie.

Cookies d'analítica web: a través de l'analítica web s'obté informació relativa al nombre d'usuaris que accedeixen al web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma , el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d'aquesta web.

Acceptació de l'ús de cookies.

Assumim que vostè accepta l’ús de cookies. No obstant, vostè pot restringir, bloquejar o borrar les cookies d’aquesta web o qualsevol altra pàgina a partir de la configuración del seu navegador.

A continuación li mostrem les pàgines d’ajuda dels navegadors principals: