Val regal per un taller de cuina a l'EspaiCuinarSa amb Matthias Hespe
Val regal per un taller de cuina a l'EspaiCuinarSa amb Matthias Hespe
Val regal per un taller de cuina a l'EspaiCuinarSa amb Matthias Hespe

Val regal personalitzat per una classe o curs de cuina a Girona - EspaiCuinarSa - Matthias Hespe

Compra i regala un val regal personalitzat per un curs o taller de cuina saludable a Girona

 

Val regal per un curs de cuina per nuvis:

Ups, estan a punt de viure junts i ningú pot cuinar – regala als nuvis un taller de cuina pel seu casament abans que sigui massa tard!

 

Val regal per un curs de cuina per solteres i solters:

La base per una bona relació és estimar la mateixa manera de cuinar i menjar! Durant els tallers podràs conèixer altres solteres i solters que volen mantenir una alimentació saludable!

 

Val regal per un taller de cuina per estudiants:

Finalment ja no són a casa pels estudis, però quina por, no saben cuinar –els podeu salvar regalant-los un taller de cuina!

 

Val regal per una classe de cuina per papa:

Quin perill, la mama no es troba bé o no està a casa i cal que cuini el pare – els farem capaços, regala un taller de cuina per pares o solters.

 

Val regal per a tu:

Si et trobes malament i penses que un canvi d’alimentació pot ajudar-te per trobar-te millor, fes-te un favor i regala’t un taller de cuina!

 

Activitats de cuina saludable per comiats de soltera, per d'esdeveniments per a empreses, per solteres i solters, per celebracions familiars, celebracions amb amics, experiència gastronòmica, afterwork, catering i retirs!

 

Posa’t en contacte amb nosaltres i et preparem un val regal per un aniversari, per nadal o pels reis o una festa entre amics o familiars – preus a consultar