Segueix la nostra actualitat sobre cuina saludable - receptes - fotos - preus - articles

La sal marina - Matthias Hespe

La sal marina - Matthias Hespe

La sal marina es el condimento más yang en la Macrobiótica, concentra y activa. La utilizamos para yanguizar los alimentos yin, que contienen mucho potasio.

La sal marina ayuda a remineralizar y alcalinizar el cuerpo. Muchas veces tenemos hambre solamente por la falta de minerales y no por la falta de carbohidratos.

¡En la cocina macrobiótica utilizamos la sal marina no refinada!

Val regal per un taller de cuina a l'EspaiCuinarSa amb Matthias Hespe

Val regal personalitzat per una classe o curs de cuina a Girona - EspaiCuinarSa - Matthias Hespe

Si vols regalar un taller o curs de cuina, envia un email a espai@cuinar-sa.es

Activitats de cuina saludable per comiats de soltera, per d'esdeveniments per a empreses i retirs, curs de cuina per estudiants i pares!

PREUS  EspaiCuinarSa a Girona

PREUS EspaiCuinarSa a Girona

Tarifes:

Classe de cuina en grup

Curs de cuina personalitzat

Com realitzar la reserva i el pagament

Azuki, legumbre nutritiva y perfecta para la salut

Azuki, legumbre nutritiva y perfecta para la salut

Azuki (= Adzuki, Aduki, Vigna angularis) es otro alimento de extremo oriente que se extendió mundialmente a través de la cocina Macrobiótica. Es la legumbre más yang y se destaca por sus propiedades terapéuticas y nutritivas, identificadas y probadas durante generaciones en China y en Japón.

Azuki, descubre la legumbre perfecta para bajar peso, diabéticos o problemas renales!

Con 4 Recetas

Algas marinas comestibles

Algas marinas comestibles

Algues marines comestibles
- un aliment ric poc utilitzat en l'occident -

Kokoh amb Matthias Hespe

Nutrició macrobiòtica per a lactants: Kokoh

En aquest article us parlaré de les meves experiències personals amb l'alimentació macrobiòtica per nadons.

Disseny web:Descantia: Disseny web, posicionament web, pagines web a girona
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació així com per a tasques d'anàlisi. En continuar navegant, entenem que accepta l' ús de cookies

Què són les cookies?

Una cookie es un petit arxiu que s’emmagatzema a l’ordinador de l’usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de cookies ens ajuda a millorar la qualitat del nostre web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innumerables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-nos la navegació i usabilitat del nostre web. Tingueu en compte que les cookies no poden fer malbé el vostre equip i que, a canvi, si són activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.

Quin tipus de cookies utilitza aquesta web?

Cookies pròpies: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini gestionat per l’editor i des del que es presta el servei sol•licitat per l’usuari.

Cookies de tercers: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini no gestionat per l’editor sinó per una altra entitat que analitza les dades obtingudes.

Cookies persistents:són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemades en el terminal i poden ser accedides i tractades pel responsable de la cookie.

Cookies d'analítica web: a través de l'analítica web s'obté informació relativa al nombre d'usuaris que accedeixen al web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma , el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d'aquesta web.

Acceptació de l'ús de cookies.

Assumim que vostè accepta l’ús de cookies. No obstant, vostè pot restringir, bloquejar o borrar les cookies d’aquesta web o qualsevol altra pàgina a partir de la configuración del seu navegador.

A continuación li mostrem les pàgines d’ajuda dels navegadors principals: