Cómo Como Festival 2018 EspaiCuinarSa
Cómo Como Festival 2018 EspaiCuinarSa
Cómo Como Festival 2018 EspaiCuinarSa equip
Cómo Como Festival 2018 EspaiCuinarSa Batuts
Cómo Como Festival 2018 EspaiCuinarSa Matthias Hespe
Panellets Cómo Como Festival 2018 EspaiCuinarSa Matthias Hespe
Productes Bio Spirit Cómo Como Festival 2018 EspaiCuinarSa Matthias Hespe
barretes energètiques Cómo Como Festival 2018 EspaiCuinarSa Matthias Hespe
Cómo Como Festival 2018 EspaiCuinarSa Matthias Hespe llavors
Cómo Como Festival 2018 EspaiCuinarSa Batuts 2
Cómo Como Festival 2018 EspaiCuinarSa Batuts 3

Matthias Hespe al Cómo como Festival 15 i 16 de septembre 2018

3a edició del Cómo Como Festival, el festival dedicat a l'alimentació saludable

El 15 i 16 de setembre de 2018 vaig participar al Cómo Como Festival a Barcelona al Mostrador del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Vam fer diferents preparacions amb llavors.

Moltes gràcies a tots els que van venir a l'expositor i als que van provar les barretes energètiques, els batuts i panellets d'estiu.

 

Receptes de les preparacions que vam fer amb productes de bioSpirit:

 

PANELLETS DE L'ESTIU: BOLES DOLCES DE MONIATO/CARBASSA/PASTANAGA I COCO

Ingredients:
• 100 g de moniato/carbassa/pastanaga cuit al vapor
• 75 g de coco ratllat o farina d'ametlla
• 3 o 4 culleres de xarop d’atzavara (al gust) o xarop d’arròs
• Sal marina

Preparació:
1. Barregem tots els ingredients i deixem refredar la massa a la nevera durant una hora.
2. Formem boletes amb les mans humitejades i les tornem a refredar abans de servir-les.
3. Les cobrim amb coco ratllat o llavors torrats. Per canviar el color podem utilitzar una mica de remolatxa cuita.

 

 

BARRETES ENERGÈTIQUES

Ingredients per a 8-10 barretes:
• 1 tassa de llavors de gira-sol llavors o de carabassa torrades
• ½ tassa d'ametlles torrades salades i trossejades
• ½ tassa de llavors de sèsam torrades
• 1 tassa de dàtils trossejats o panses
• 1 tassa de flocs de civada torrats
• 2 cullerades de crema d’avellanes
• 2 cullerades de melassa d'arròs
• 1 culleradeta de canyella en pols

Preparació:
1. Torrem totes les llavors i els flocs de civada.
2. Escalfem la melassa d'arròs i la crema d’avellanes uns segons en una casserola fins a obtenir una textura líquida i homogènia. Si és necessari es pot afegir una mica d'aigua o suc de fruita.
3. Barregem tots els ingredients amb la melassa calenta fins que aconseguim una textura compacta però no massa enganxosa.
4. Posem la massa en un motlle amb paper de cuinar per poder-la desemmotllar fàcilment. Pressionem fort la massa en el motlle perquè es compacti bé. Lo deixem reposar en la nevera una hora. La podem desemmotllar i tallar. Es pot conservar diversos dies en la nevera.
5. Per canviar el gust pots posar 1 cullerada de flocs d'alga nori torrada (ao nori) o 1 culleradeta de ratlladura de llimona o taronja.

 

BATUTS AMB SUCS, LLETS VEGETALS, FRUITES, VERDURES i LLAVORS

Ingredients per 700 ml de batut:

• 300 ml de llet d'ametlla
• 200 ml d'aigua
• Dues cullerades d'anacards remullades o 1 cullerada de xia remullada
• 1/2 d'avolcat
• 1 poma
• 1 cullerada d'aigua de mar
• Canyella
• 1 cullerada de xarop d'agave

Preparació:
1. Posem tot en una batedora i triturem fins aconseguim una textura fina.

 


Matthias Hespe - cuina saludable - EspaiCuinarSa - Girona

Disseny web:Descantia: Disseny web, posicionament web, pagines web a girona
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació així com per a tasques d'anàlisi. En continuar navegant, entenem que accepta l' ús de cookies

Què són les cookies?

Una cookie es un petit arxiu que s’emmagatzema a l’ordinador de l’usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de cookies ens ajuda a millorar la qualitat del nostre web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innumerables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-nos la navegació i usabilitat del nostre web. Tingueu en compte que les cookies no poden fer malbé el vostre equip i que, a canvi, si són activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.

Quin tipus de cookies utilitza aquesta web?

Cookies pròpies: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini gestionat per l’editor i des del que es presta el servei sol•licitat per l’usuari.

Cookies de tercers: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini no gestionat per l’editor sinó per una altra entitat que analitza les dades obtingudes.

Cookies persistents:són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemades en el terminal i poden ser accedides i tractades pel responsable de la cookie.

Cookies d'analítica web: a través de l'analítica web s'obté informació relativa al nombre d'usuaris que accedeixen al web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma , el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d'aquesta web.

Acceptació de l'ús de cookies.

Assumim que vostè accepta l’ús de cookies. No obstant, vostè pot restringir, bloquejar o borrar les cookies d’aquesta web o qualsevol altra pàgina a partir de la configuración del seu navegador.

A continuación li mostrem les pàgines d’ajuda dels navegadors principals: