Segueix la nostra actualitat sobre cuina saludable - receptes - fotos - preus - articles

Vídeo: Com influeix la digestió en les nostres emocions. Xerrada a càrrec d'en Matthias Hespe

Vídeo: Com influeix la digestió en les nostres emocions. Xerrada a càrrec d'en Matthias Hespe

"Fora de la vista, fora del cap“... Un cop empassat, no pensem més en què hem menjat – o així ho creiem. El què, com, quan i la quantitat que mengem, influeix ...

Vídeo castellà: ETS EL QUE ASSIMILES: arregla i controla la teva digestió amb aliments naturals

Vídeo castellà: ETS EL QUE ASSIMILES: arregla i controla la teva digestió amb aliments naturals

Vídeo castellà : ETS EL QUE assimiles : arregla i controla la digestió amb aliments naturals
Una visió des del punt de vista de la dieta antihistamínics , cuina i filosifia macrobiotica , dieta alcalina.

Cuisine et Santé | Saint Gaudens, França

Cuisine et Santé | Saint Gaudens, França

Fundada el 1938 per Georges Ohsawa, la macrobiòtica és un sistema pràctic i filosòfic basat sobre dos principis fonamentals oposats i complementaris, anomenats yin i yang. Aplicats a una alimentació sense carències ni excessos constituint els fonaments d'una vida sana i equilibrada.

EspaiCuinarSa  : Matthias Hespe, diploma de 4m DAN: Formació, Assessorament i Xef Cuina Macrobiòtica. Certificat per René Lévy a Cuisine et Santé, Fr.

Obertura d'una nova escola de cuina sana i saludable a Girona - Matthias Hespe

Tallers de cuinar sa!  - EspaiCuinarSa Formació i assessorament de cuina saludable, fem més que classes de cuina, canvia la teva alimentació i troba la ...

Gomasio: sèsam torrat amb sal marina

Gomasio: sèsam torrat amb sal marina

Suribachi i surikogi, el procés més tradicional per elaborar Gomasio: sèsam torrat amb sal marina

Pastís de pastanaga, coco, nous endolcit amb albercocs, canyella i cardamom - crudivegà i crema d'anacards i coco

Pastís de pastanaga, coco, nous endolcit amb albercocs, canyella i cardamom - crudivegà i crema d'anacards i coco

Pastís sense cuinar, apte per una dieta crudivegana, apte per celíacs, apte per vegans, apte per persones que no volen menjar sucre.

COM ENS CREEN ADDICCIÓ AL SUCRE EL NEGOCI D'ENGREIXAR

COM ENS CREEN ADDICCIÓ AL SUCRE EL NEGOCI D'ENGREIXAR

El sucre és més addictiu que la cocaïna no és una afirmació que ens haguem inventat. En aquests dos documents expecionales sobre el sucre, els quals creiem essencials, podràs comprovar aquesta afirmació.

En aquest articles publiquem unes quantes pàgines del llibre: "Tot el que vostè sempre ha volgut saber sobre la nutrició". Dr. David Reuben.
Editorial Diana. Pàgines 207 a 235. Mèxic DF. 1981

Natilles de quinoa i civada amb poma caramel·litzada

Natilles de quinoa i civada amb poma caramel·litzada

Aquest postre l'he fet durant un taller de cuina macrobiòtica en el Centre Cívic Pla de Palau de Girona - és boníssim!

Panellets, trufes, boles dolces, crema de dàtils - cuina macrobiòtica

Panellets, trufes, boles dolces, crema de dàtils - cuina macrobiòtica

Els panellets són un dolç tradicional a Catalunya, preparat per consumir-los el dia 1 de novembre, festivitat de Tots Sants.
#BLISS BALLS, snack perfecte per mig matí o mitja tarda

Cuina macrobiòtica: espaguetis amb falsa salsa de tomàquet

Cuina macrobiòtica: espaguetis amb falsa salsa de tomàquet

La salsa de tomata sense tomàquets - de la cuina macrobiòtica

Disseny web:Descantia: Disseny web, posicionament web, pagines web a girona
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació així com per a tasques d'anàlisi. En continuar navegant, entenem que accepta l' ús de cookies

Què són les cookies?

Una cookie es un petit arxiu que s’emmagatzema a l’ordinador de l’usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de cookies ens ajuda a millorar la qualitat del nostre web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innumerables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-nos la navegació i usabilitat del nostre web. Tingueu en compte que les cookies no poden fer malbé el vostre equip i que, a canvi, si són activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.

Quin tipus de cookies utilitza aquesta web?

Cookies pròpies: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini gestionat per l’editor i des del que es presta el servei sol•licitat per l’usuari.

Cookies de tercers: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini no gestionat per l’editor sinó per una altra entitat que analitza les dades obtingudes.

Cookies persistents:són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemades en el terminal i poden ser accedides i tractades pel responsable de la cookie.

Cookies d'analítica web: a través de l'analítica web s'obté informació relativa al nombre d'usuaris que accedeixen al web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma , el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d'aquesta web.

Acceptació de l'ús de cookies.

Assumim que vostè accepta l’ús de cookies. No obstant, vostè pot restringir, bloquejar o borrar les cookies d’aquesta web o qualsevol altra pàgina a partir de la configuración del seu navegador.

A continuación li mostrem les pàgines d’ajuda dels navegadors principals: