Símbol taller cuina macrobiòtica EspaiCuinarSa Matthias Hespe

OCTUBRE 2018: 10 tallers per iniciar-se en la cuina macrobiòtica

La formació s'ofereix per a particulars i consta de 8 mòduls

Si vols obtenir un diploma del nivell 1 de la cuina macrobiòtica de l'EspaiCuinarSa s'afegeixen 2 mòduls per fer un examen

Repetim aquests 10 mòduls cada mes

No és necessari fer els 8 mòduls en un únic mes o per ordre

 

Experiència macrobiòtica

Surt de la teva vida quotidiana i gaudeix un moment amb altra gent

T’oferim ocasions per ampliar els teus coneixements

Saps que cal que canviïs alguna cosa en la teva vida però no saps com fer-ho? Et donarem solucions i t’explicarem perquè ho són

 

Durant els tallers explicaré i posarem en pràctica pautes fàcils que donen més tranquil·litat, llibertat i alegria a la cuina

Aprofita l'experiència que tinc per haver cuinat cada dia durant els últims 30 anys plats de cuina macrobiòtica

També és ideal participar amb previs coneixements de la cuina macrobiòtica per reforçar-los, per eliminar dubtes i ampliar conexements

T’invito a venir amb un ingredient que no sàpigues cuinar i el prepararem

Durant l’any repetim quasi cada mes els 10 tallers amb diferents verdures i fruites de temporada

 

Funcionament

Duració de cada taller:

75 minuts plens d’informació i amb una degustació

Et garanteixo que sempre acabaràs els tallers amb noves experiències per cuinar, per la salut i per la vida

Cada participant rebrà un receptari de cada taller al qual hagi participat

Solament cal venir amb ganes, un bolígraf i una llibreta per fer apunts

Durant els tallers servim un te bancha, el te clàssic de la cuina macrobiòtica

Sempre hi haurà temps per fer preguntes

 

Per cert, en aquests tallers també pot participar gent amb interès a la cuina vegetariana o vegana, gent amb problemes de salut o gent que vulgui practicar una vida saludable i socialment, econòmicament i ecològicament sostenible

 

 

Contingut dels tallers de cuina macrobiòtica durant OCTUBRE 2018

 

Taller 1:

Com es prepara l’arròs integral

Com es fa el gomasio correctament

Com preparar un nituke i nishime – per acompanyar l’arròs preparem verdures de la temporada amb aquestes dues tècniques macrobiòtiques  (entre d’altres farem el clàssic nituke de ceba amb pastanaga)

Introducció a la filosofia macrobiòtica: classificació de yin i yang i exemples de yin i yang

Horari:

dimarts 16/10/18 11-12:15

dimarts 16/10/18 16-17:15

 

Taller 2:

Com es preparen els cereals integrals: mill o ordi cuinat amb verdures

Com es fa una sopa de miso

Introducció a la filosofia macrobiòtica: aliments classificats en yin i yang

Horari:

dimarts 16/10/18 12:45-13:00

dimarts 16/10/18 17:45-19:00

 

Taller 3:

Com es prepara la quinoa o el fajol

Com es tallen les verdures: veurem fins a 20 talls diferents

Verdures saltades amb condiments macrobiòtics

Com es fa una crema de verdures

Introducció a la filosofia macrobiòtica: estils de preparació classificats de yin a yang

Horari:

Dijous 18/10/18 11-12:15

Dijous 18/10/18 16-17:15

 

Taller 4:

Com utilitzem restos de cereals i verdures: fem croquetes amb cereals i verdures

Com es preparen verdures al vapor i al forn

Com pots variar el gust de les verdures combinant diferents estils de cocció

Com es fa una sopa de verdures amb cereals i salsa de soja

Com s’utilitzen les salses de soja (shoyu i tamari)

Quines espècies i condiments s’utilitzen en la cuina macrobiòtica  i quins són els més importants

Introducció a la filosofia macrobiòtica: les 7 condicions de la salut. Durant el taller parlem de 7 arguments importants sobre per què val la pena practicar la cuina macrobiòtica.

Horari:

Dijous 18/10/18 12:45-14

Dijous 18/10/18 17:45-19

 

Taller 5:

Postres en la cuina macrobiòtica: preparem 3 postres diferents de la cuina macrobiòtica amb fruites, fruits secs i altres ingredients sorpresa.

Introducció a la filosofia macrobiòtica: aliments i estils de preparació classificats de yin a yang

Horari:

Dimarts 09/10/18 10-11:15

Dimarts 09/10/18 19-20:15

Dimarts 23/10/18 11-12:15

Dimarts 23/10/18 16:15-17:15

 

Taller 6:

Quines proteïnes vegetals utilitzem en la macrobiòtica: preparem plats amb tofu, seitan i llegums

Com es fan hamburgueses amb llegums i cereals

Com es fa una sopa de llenties amb algues

Introducció a la filosofia macrobiòtica: classificació de yin i yang

Horari:

Dimarts 09/10/18 11:45-13

Dimarts 09/10/18 20:45-22

Dimarts 23/10/18 12:45-14

Dimarts 23/10/18 17:45-19

 

Taller 7:

Com es prepara l'arròs basmati integral amb verdures

Com podem utilitzar les verdures del mar: algues (arame, wakame, hiziki, kombu i nori)

Com es fregeix (tempura): fregirem cebes amb pastanaga

Com es preparen salses macrobiòtiques per acompanyar els fregits, verdures o amanides (utilitzarem entre d’altres umeboshi i gingebre)

Com es preparen pickles, verdures premsades, i com es poden servir

Introducció a la filosofia macrobiòtica: com posar en pràctica una alimentació equilibrada de yin i yang

Horari:

Dijous 11/10/18 10-11:15

Dijous 11/10/18 19-12:15

Dijous 25/10/18 11-12:15

Dijous 25/10/18 16-17:15

 

Taller 8:

Què mengem per esmorzar o berenar si fem macrobiòtica?

Com s’utilitzen les llavors i els edulcorants naturals

Preparem cremes de cereals, creps, patés, batuts, boles energètiques, musli sec ...

Introducció a la filosofia macrobiòtica: com posar en pràctica una alimentació equilibrada de yin i yang

Horari:

Dijous 11/10/18 11:45-13

Dijous 11/10/18 20:45-22

Dijous 25/10/18 12:45-14

Dijous 25/10/18 17:45-19

 

Taller 9 i 10:

Prepararé alguns ingredients i vosaltres cuinareu. Només intervindré si penso que es pot millorar alguna cosa.

 

 

Pack de tallers de cuina macrobiòtica durant dissabte o diumenge

Pels que treballen o venen de fora també donem la possibilitat de fer els primers 8 tallers durant un cap de setmana:

4 tallers un dissabte i 4 un diumenge

Ara no pots tenir més excuses per no començar a aprendre la cuina macrobiòtica

Els tallers número 9 i 10 s’entenen com "una manera d’examen" per aconseguir un diploma de l’EspaiCuinarSa! Són una bona ocasió per mostrar el que saps cuinar.

 

Preus

Preu per taller i persona: 29 €

Oferta: Si saps segur que vols fer tots els tallers pots pagar d’un sol cop un preu d’oferta de 250 € en comptes de 290 €.

Preu tallers de cap de setmana (pack de cursos 1-8) dissabte i diumenge: 200 €

Hi ha la possibilitat de dormir a l’EspaiCuinarSa, tinc dues habitacions disponibles amb 3 llits en total, consulta els preus i disponibilitat.

 

 

Pack de cursos de macrobiòtica:

Dissabte 20/10/18 i diumenge 21/10/18

Taller 1: 20/10/18 15:00-16:15

Taller 2: 20/10/18 16:30-17:45

Taller 3: 20/10/18 18:00-19:15

Taller 4: 20/10/18 19:30-20:45

Taller 8: 21/10/18 9:30-10:45

Taller 6: 21/10/18 11:00-12:15

Taller 7: 21/10/18 12:30-13:45

Taller 5: 21/10/18 14:00-15:15

 

 

Per realitzar la teva prereserva, m'envies un correu electrònic amb les teves dades de contacte i el nom i el número del taller que vols fer

La teva reserva esta confirmada si he rebut la teva transferència bancària

 

Si vols entrar més profundament i més àmpliament en la cuina macrobiòtica podem afegint el teu coneixement ajuntant alguns tallers personalitzats

 

Matthias Hespe - EspaiCuinarSa - Girona - Macrobiótica

Disseny web:Descantia: Disseny web, posicionament web, pagines web a girona
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació així com per a tasques d'anàlisi. En continuar navegant, entenem que accepta l' ús de cookies

Què són les cookies?

Una cookie es un petit arxiu que s’emmagatzema a l’ordinador de l’usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de cookies ens ajuda a millorar la qualitat del nostre web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innumerables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-nos la navegació i usabilitat del nostre web. Tingueu en compte que les cookies no poden fer malbé el vostre equip i que, a canvi, si són activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.

Quin tipus de cookies utilitza aquesta web?

Cookies pròpies: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini gestionat per l’editor i des del que es presta el servei sol•licitat per l’usuari.

Cookies de tercers: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini no gestionat per l’editor sinó per una altra entitat que analitza les dades obtingudes.

Cookies persistents:són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemades en el terminal i poden ser accedides i tractades pel responsable de la cookie.

Cookies d'analítica web: a través de l'analítica web s'obté informació relativa al nombre d'usuaris que accedeixen al web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma , el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d'aquesta web.

Acceptació de l'ús de cookies.

Assumim que vostè accepta l’ús de cookies. No obstant, vostè pot restringir, bloquejar o borrar les cookies d’aquesta web o qualsevol altra pàgina a partir de la configuración del seu navegador.

A continuación li mostrem les pàgines d’ajuda dels navegadors principals: