Recepta: Kanten de fruits vermelles amb agar-agar

Recepta: Kanten de fruits vermelles amb agar-agar

Recepta: KANTEN DE FRUITES VERMELLES

Ingredients per a 4 persones:

· 0.5 l de suc de raïm, poma o pera

· 3 cullerades plenes de flocs d’agar-agar (si fas servir agar-agar en pols, llegiu les instruccions d'ús)

· La pell o el suc d’una mitja llimona

· 2 tasses de fruites vermelles rentades

· 250 ml d’aigua

· Sal marina

 

Preparació:

1. En una olla escalfem a foc lent 250 ml d’aigua barrejats amb 500 ml de suc de fruita, la sal i l’agar-agar en flocs i ho removem contínuament.

2. Ho deixem bullir durant 10minuts (si fas servir agar-agar en pols, llegiu les instruccions d'ús).

3. Apaguem el foc i ajuntem la pell o el suc de la llimona.

4. Col·loquem les fruites en una safata i aboquem el líquid per sobre.

5. Abans de posar la safata a la nevera deixem refredar la mescla durant uns minuts. De tant en tant barregem la fruita amb cura per tal que no quedi tota al fons.

6. Deixem reposar el kanten a la nevera fins que quedi sòlid.

 

En aquesta preparació japonesa anomenada kanten utilitzem l'agar-agar per quallar les fruites en suc de raïm.


L'agar-agar és un gelificant natural que procedeix d'algues vermelles que ens permet texturitzar els aliments per donar-los una major consistència (textura de gelatina). A més, l'agar-agar és un prebiòtic i afavoreix una flora intestinal saludable.

 

 

Matthias Hespe - agar-agar - carbassa - postres - Macrobiòtica - EspaiCuinarSa - Girona - 2021

Disseny web:Descantia: Disseny web, posicionament web, pagines web a girona
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació així com per a tasques d'anàlisi. En continuar navegant, entenem que accepta l' ús de cookies

Què són les cookies?

Una cookie és un petit arxiu que s'emmagatzema a l'ordinador de l'usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de cookies ens ajuda a millorar la qualitat del nostre web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d'Internet, aportant innumerables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-nos la navegació i usabilitat del nostre web. Tingueu en compte que les cookies no poden fer malbé el vostre equip i que, a canvi, si són activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.

Quin tipus de cookies utilitza aquesta web?

Cookies pròpies: són aquelles que s'envien a l'equip de l'usuari des d'un equip o domini gestionat per l'editor i des del que es presta el servei sol·licitat per l'usuari.

Cookies de tercers: són aquelles que s'envien a l'equip de l'usuari des d'un equip o domini no gestionat per l'editor sinó per una altra entitat que analitza les dades obtingudes.

Cookies persistents: són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemades en el terminal i poden ser accedides i tractades pel responsable de la cookie.

Cookies d'analítica web: a través de l'analítica web s'obté informació relativa al nombre d'usuaris que accedeixen al web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma, el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d'aquesta web.

Acceptació de l'ús de cookies.

Assumim que vostè accepta l'ús de cookies. No obstant, vostè pot restringir, bloquejar o esborrar les cookies d'aquesta web o qualsevol altra pàgina a partir de la configuració del seu navegador.

A continuació li mostrem les pàgines d'ajuda dels navegadors principals: