Pastissos alemanys saludables, per a totes les ocasions

Pastissos alemanys saludables, per a totes les ocasions

Seminari 3 el 14/04/2016

Pastissos alemanys saludables per a totes les ocasions

En aquest curs innovador, Matthias Hespe i Sylvia Stolz* compartiran les seves millors receptes de pastisseria saludable utilitzant ingredients altament nutritius que, a més d'aportar beneficis a la salut, creen una pastisseria fina, amb textures i gustos innovadors. L'enfocament és fer receptes per a persones que no volen consumir sucre blanc, farines refinades, gluten o làctics, o tenen necessitats específiques alimentàries. L'alumne serà capaç de modificar les seves receptes normals de pastisseria a receptes saludables coneixent els substituts de les farines, els sucres refinats, els làctics i els ous. També podrà personalitzar les receptes segons el gust i les necessitats. Al final del curs serà capaç de fer un pastís per a qualsevol ocasió.

Aprofitat d'aquests tallers si vols:

  • Més diversitat a la teva cuina
  • Aprendre més tècniques culinàries
  • Si vols començar a aprofundir en una alimentació saludable i equilibrada
  • Si ets una persona interessada al món de la pastisseria i la salut

Objectiu general:

  • Ensenyar a fer una pastisseria saludable que aporta beneficis a la salut, utilitzant ingredients nutritius, enfocant receptes per a persones que no poden o no volen consumir sucre, farines blanques, gluten i làctics i atenent necessitats específiques.


 

Dia i horari: Dijous 31 març 2016, de 18:00 a 21:00 (núm. 310316)

Preu: 45 € per cada seminari. Si fas el pagament per 2 seminaris el preu total és 80 € (40 € per seminari).


Què aprendràs en aquest taller?

Coneix diferents cereals i les seves aplicacions en rebosteria

Làctics i les seves alternatives per vegans

Pastissos per acompanyar el té

Pastís de fruites: pasta brisa - farcit puding de vainilla ( crema pastissera)  casolana - decoració de fruites

MatthiasHespe_TartaFrutas

Pastissos amb llevat. 2 variacions

  • Decoració "Streusel" : Crostra dolça
  • Decoració "Bienenstich": crosta d'ametlla i un farcit, que reemplaça la "crema de mantega"   

Pa de pessic. Decoració o farcit "Mousse de maduixa"

Bizcocho decoracion relleno mousse de fresa_31marzo2016 Trozo_Bizcocho decoracion relleno mousse de fresa

 


Dia i horari: Dijous 14 d'abril, de 18 a 21 (núm. 140416)

Preu: 45 € per cada seminari, si fas el pagament per 2 seminaris el preu total és 80 € (40 € per seminari).


Què aprendràs en aquest taller?

Saber llegir receptes i com modificar-les

Que combinacions funcionen per a l'èxit d'un gran pastís

Decoració amb xocolata i amb caramel

Tècniques de decoració

Pastissos per a celebració

Pastissos amb base de biscote lleugers

Pastissos clàssics

Pastissos per impressionar


Imparteix:

*Sylvia Stolz, una apassionada de la pastisseria i rebosteria d'origen alemany, compartirà receptes i trucs per a una pastisseria sana i nutritiva.

Des dels 9 anys que coneix l'alimentació integral gràcies al seu pare que ha estat uns dels xefs promotors d'una alimentació sana i equilibrada a Alemanya.

Clarament es percep la seva influència d'origen que amb tota seguretat es farà destacar i et convertirà en la convidada o amfitriona preferida de tots els comensals.

Preu: 45 € per cada seminari, si fas el pagament per tot els 3 seminaris el preu total és 114 € (38 € per seminari).

Si fas el pagament per 2 seminaris el preu total és 80 € (40 € per seminari).

Per realitzar la teva reserva, m'envies un correu electrònic amb les teves dades de contacte i el nom i el número del taller que vols fer. Les reserves s'atenen per rigorós ordre d'arribada fins a esgotar l'aforament màxim de 8 persones.

Disseny web:Descantia: Disseny web, posicionament web, pagines web a girona
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació així com per a tasques d'anàlisi. En continuar navegant, entenem que accepta l' ús de cookies

Què són les cookies?

Una cookie es un petit arxiu que s’emmagatzema a l’ordinador de l’usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de cookies ens ajuda a millorar la qualitat del nostre web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innumerables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-nos la navegació i usabilitat del nostre web. Tingueu en compte que les cookies no poden fer malbé el vostre equip i que, a canvi, si són activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.

Quin tipus de cookies utilitza aquesta web?

Cookies pròpies: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini gestionat per l’editor i des del que es presta el servei sol•licitat per l’usuari.

Cookies de tercers: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini no gestionat per l’editor sinó per una altra entitat que analitza les dades obtingudes.

Cookies persistents:són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemades en el terminal i poden ser accedides i tractades pel responsable de la cookie.

Cookies d'analítica web: a través de l'analítica web s'obté informació relativa al nombre d'usuaris que accedeixen al web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma , el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d'aquesta web.

Acceptació de l'ús de cookies.

Assumim que vostè accepta l’ús de cookies. No obstant, vostè pot restringir, bloquejar o borrar les cookies d’aquesta web o qualsevol altra pàgina a partir de la configuración del seu navegador.

A continuación li mostrem les pàgines d’ajuda dels navegadors principals: