
Taller de cuina macrobiòtica i vegana apta per a celíacs. NOVES RECEPTES AL MARÇ!
Taller de cuina amb Matthias Hespe (EspaiCuinarS)
Lloc: Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó (Girona)
Dissabte, 18 de març 2017
Horari: 9:30
Taller de cuina amb Matthias Hespe (EspaiCuinarS)
Lloc: Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó (Girona)
Dissabte, 18 de març 2017
Horari: 9:30
"EL FAJOL" - Taller de cuina vegetariana, vegana i crudivegana: 20/03/17 - 14-15:30
Amb Laura Martinez i Matthias Hespe
Lloc: Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó (Girona)
Data: Dissabte 21 de gener de 2017
Hora: 12.30 h
Durada: 2 hores aproximadament
PLACES LIMITADES!
Preu subscriptors Diari de Girona: 12 €
Preu no subscriptors: 15 €
Per a més informació, podeu escriure un correu electrònic a cuina@ddg.cat
Aprèn a preparar plats, emplatats i presentació de plats com els cuiners professionals.
Tallers de cuina gastronòmica amb Teresa Moreno i Matthias Hespe
Aprèn a preparar plats, emplatats i presentació de plats com els cuiners professionals.
Tallers de cuina gastronòmica amb Teresa Moreno i Matthias Hespe
Aprèn a preparar plats, emplatats i presentació de plats com els cuiners professionals.
Un cicle de 10 tallers de cuina gastronòmica amb Teresa Moreno i Matthias Hespe
Què cuinar cuandò estàs en ruta?
Dijous 3 de novembre 19-21h
Lloc: TheSingularKitchen Girona
Taller de cuina per celíacs:
Dijous 17 de novembre 2016 - 19-21h
Lloc: TheSingularKitchen Girona
Aprèn a preparar plats, emplatats i presentació de plats com els cuiners professionals.
Un cicle de 10 tallers de cuina gastronòmica amb Teresa Moreno i Matthias Hespe
Lloc: Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó (Girona)
Data: Dissabte 22 d'octubre
Hora: 09.30 h
Durada: 2 hores aproximadament
PLACES LIMITADES!
Preu subscriptors Diari de Girona: 12€
Preu no subscriptors: 15 €