Pastís de mill acompanyat de porro cuit amb salsa umeboshi i pickles de naps.

Recepte: Pastís de mill acompanyat de porro cuit amb salsa umeboshi i pickles de naps

Pastís de mill acompanyat de porro cuit amb salsa umeboshi i pickles de naps

Ingredients per a 4 persones:

  • 300 g de mill
  • 2 pastanagues
  • 1 xirivia
  • 1 culleradeta d'oli d'oliva
  • 2 cebes
  • 2 cullerades de pols d'ametlles
  • Orenga
  • Sal marina
  • Mirin
  • Tamari

Preparació:

  1. Cuinem 1 volum de mill amb 3 volums d'aigua (amb sal) durant 10 minuts en una olla.
  2. En una altra olla posem oli d'oliva, les pastanagues i la xirivia tallats i sofregim uns minuts. Tapem les verdures amb aigua i posem sal. Una vegada que estan tous passem la batedora per fer una crema.
  3. Tallem les cebes molt petit i les sofregim en una paella amb abundant d'oli d'oliva i una mica d'orenga fins que són torrats. Rectifiquem de sal, mirin y salsa tamari.
  4. En una safata, posem primer el mill, a sobre la crema de les verdures i després les cebes. Al final afegim la pols d'ametlles.
  5. Ho posem a gratinar en el forn una estoneta, fins que quedi daurat. Vigilem, la ametlla en pols es crema ràpid.


Preparació porro cuit amb salsa umeboshi:

  • 2 porros
  • Sal marina

Ingredients per a la salsa:

  • 1 cullerada de puré d’umeboshi
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 4 cullerades d'aigua

Preparació:

  1. Tallem la part blanca del porro en peces de 3 cm. Bullim les peces en una olla amb aigua salada de 10 a 15 minuts.
  2. Preparem la salsa amb una mica d'oli d'oliva, puré d'umeboshi i d'aigua. Posem la salsa sobre el porro calent.

Ingredients per fer pickles de naps:

  • 4 Naps
  • Sal marina

Preparació:

  1. Ratllem dos naps i posem una mica de sal.
  2. Ho posem tot en una premsa (premsa de pickles) durant uns 20 minuts.

Matthias Hespe - cuina macrobiòtica - tallers de cuina - EspaiCuinarSa – Girona

Disseny web:Descantia: Disseny web, posicionament web, pagines web a girona
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació així com per a tasques d'anàlisi. En continuar navegant, entenem que accepta l' ús de cookies

Què són les cookies?

Una cookie es un petit arxiu que s’emmagatzema a l’ordinador de l’usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de cookies ens ajuda a millorar la qualitat del nostre web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innumerables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-nos la navegació i usabilitat del nostre web. Tingueu en compte que les cookies no poden fer malbé el vostre equip i que, a canvi, si són activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.

Quin tipus de cookies utilitza aquesta web?

Cookies pròpies: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini gestionat per l’editor i des del que es presta el servei sol•licitat per l’usuari.

Cookies de tercers: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini no gestionat per l’editor sinó per una altra entitat que analitza les dades obtingudes.

Cookies persistents:són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemades en el terminal i poden ser accedides i tractades pel responsable de la cookie.

Cookies d'analítica web: a través de l'analítica web s'obté informació relativa al nombre d'usuaris que accedeixen al web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma , el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d'aquesta web.

Acceptació de l'ús de cookies.

Assumim que vostè accepta l’ús de cookies. No obstant, vostè pot restringir, bloquejar o borrar les cookies d’aquesta web o qualsevol altra pàgina a partir de la configuración del seu navegador.

A continuación li mostrem les pàgines d’ajuda dels navegadors principals: