Blog salut i alimentació - cuinar sanament - publicacions: articles, receptes i vídeos
Publicacions de Matthias Hespe - EspaiCuinarSa
Vídeos al meu canal de YouTube
-
Articles:
Clorofil·la - la sang verda esp
Qui té clar el perquè pot superar el com
La Tekka i les seves propietats esp
El sèsam i les seves característiques
Azuki, llegum nutritiva i perfecta per a la salud esp
Algues marines comestibles esp
Nutrició macrobiòtica per a lactants: Kokoh
Realment va bé fer un detox en ple hivern? esp
Motivació, sortir de la zona de confort (amb un vídeo)
Els cereals integrals i la seva importància en la Macrobiòtica
Kuzu, espessidor i aliment terapèutic - receptes amb Kuzu
Aliments i begudes per superar una onada de calor esp
Umeboshi, condiment i aliment terapèutic
10 consells per fer les teves compres més eficients
Altres articles i publicacions en internet:
Com reforçar el nostre sistema immunitari a través de l'Alimentació? De som BENESTAR 18/01/2021
Wellbeing in Costa Brava: Macrobiotic gastronomy by Lola Akinmade
Cuina saludable a Girona Descobrir
Propòsits per al 2020: millorar cos i ment - Diari de Girona 23/01/2020
-
Receptes:
Gomasio: sèsam torrat amb sal marina - elaboració casolana de gomasio
Cuina macrobiòtica: espaguetis amb falsa salsa de tomàquet
Verdures escaldades amb salsa beixamel
Estofat de mill amb llenties vermelles
Tempura de verdures amb salsa de gingebre
Nishime de verdures amb alga kombu
Bulgur amb mongetes blanques i ceba
Amanida verda amb mostassa i suc de poma
Ramen, sopa japonesa de fideus amb verdures i ou
Ramen, sopa japonesa de fideus amb peix
Tempura de carbassó i pastanaga
Verdures al vapor amb salsa roquefort
-
Postres:
Natilles de quinoa i civada amb poma caramel·litzada
Panellets, trufes, boles dolces, crema de dàtils
Pastís tatín de poma sense sucre
Galetes de flocs de civada amb ametlles picades
Gelat ràpid amb fruits del bosc
Kanten de poma i dàtils decorat amb kiwi
Pastís de pastanaga amb crema d'anacards i coco i crema d'anacards i prunes