Recepta: KANTEN DE POMA I Dàtils decorat amb kiwi

Recepta: KANTEN DE POMA I Dàtils decorat amb kiwi

En aquesta preparació japonesa anomenada Kanten utilitzem l'agar-agar per a quallar les fruites en suc de poma casolà.

Recepta: KANTEN DE POMA I Dàtils decorat amb kiwi


Ingredients per a 65 persones:

  • 2 litres de liquido: suc de raïm, poma o pera
  • Agar-Agar : Per 1 litre 2 culleres soperes d'agar-agar (si uses l'agar-agar en pols, és millor llegir les instruccions d'ús del fabricant)
  • 10 kiwis per a decorar
  • 100 g de panses
  • Sal marina

PASTA DE DÀTIL:


Ingredients:

  • 2 tasses de dàtils desossats
  • 1 tassa d'aigua

Preparació de la Pasta del Dàtils:

  1. Posem els dàtils en remull amb l'aigua.
  2. Retirem l'aigua i la utilitzem per al kanten i triturem fins a aconseguir una pasta similar al caramel.
  3. Usar per a endolcir postres, dolços, pudding de chia, porridge, crema de cacau, melmelada casolana, panqueques, etc…
    Es pot guardar aproximadament una setmana en la nevera i pot de cristall.

 

Preparació Kanten:

  1. En una olla escalfem a foc lent els 2 litres de líquid al gust, en aquest cas l'aigua dels albericoques, l'aigua de les prunes, l'aigua dels dàtils, i així doncs no teníem suc de poma, vam agafar 4 pomes i les triturem amb aigua, la sal. També unim pasta de dàtils.
  2. L'agar-agar en pols el diluïm en aigua freda. 2 litres per 4 culleres d'agar-agar.
  3. Quan l'aigua bull, s'aboca l'agar-agar i coem durant 5 minuts a foc fort, removent contínuament. (Observació: si uses l'agar-agar en pols, és millor llegir les instruccions d'ús del fabricant).
  4. Apaguem el foc i posem el liquido en una gerra per a servir lentament perquè el kiwi no pugin5.
  5. En una safata hem posat rodanxes de kiwi, en tota la base, sal i canyella
  6. Aboquem els 2 litres del líquid per sobre del kiwi lentament.
  7. Afegim les panses repartides.
  8. Així doncs volem la fruita al fons no toquem el líquid, esperem que quedi sòlid.

    En aquesta preparació japonesa anomenada Kanten utilitzem l'agar-agar per a quallar les fruites en suc de poma casolano.
    L'agar-agar és un gelificant natural que procedeix d'algues vermelles que ens permet texturizar els aliments per a donar-los una major consistència (textura de gelatina, textura codony). A més, l'agar-agar és un prebiòtic i afavoreix una flora intestinal saludable.


    Matthias Hespe - #agar-agar - pasta dàtils - #postres - #Macrobiòtica - poma - #EspaiCuinarSa - Girona - 2022
Disseny web:Descantia: Disseny web, posicionament web, pagines web a girona
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació així com per a tasques d'anàlisi. En continuar navegant, entenem que accepta l' ús de cookies

Què són les cookies?

Una cookie es un petit arxiu que s’emmagatzema a l’ordinador de l’usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de cookies ens ajuda a millorar la qualitat del nostre web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innumerables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-nos la navegació i usabilitat del nostre web. Tingueu en compte que les cookies no poden fer malbé el vostre equip i que, a canvi, si són activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.

Quin tipus de cookies utilitza aquesta web?

Cookies pròpies: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini gestionat per l’editor i des del que es presta el servei sol•licitat per l’usuari.

Cookies de tercers: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini no gestionat per l’editor sinó per una altra entitat que analitza les dades obtingudes.

Cookies persistents:són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemades en el terminal i poden ser accedides i tractades pel responsable de la cookie.

Cookies d'analítica web: a través de l'analítica web s'obté informació relativa al nombre d'usuaris que accedeixen al web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma , el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d'aquesta web.

Acceptació de l'ús de cookies.

Assumim que vostè accepta l’ús de cookies. No obstant, vostè pot restringir, bloquejar o borrar les cookies d’aquesta web o qualsevol altra pàgina a partir de la configuración del seu navegador.

A continuación li mostrem les pàgines d’ajuda dels navegadors principals: