
Saltejat de verdures amb pit de pollastre o soja texturizada amb un crep de fajol
Recepta i vídeo: Saltejat de verdures amb proteïnes animal o vegetal
Recepta i vídeo: Saltejat de verdures amb proteïnes animal o vegetal
Recepta i vídeo: Creps de fajol
Gelat ràpid amb fruits del bosc Ingredients per a 4 persones: · 350 g de fruits del bosc · 100 g de nata líquida · 60 g de sucre integral · Trossets de ...
Sopa de patates i pastanaga Ingredients per a 4 persones: · 300 g de patata tallada en cubs · 150 g de pastanaga tallada en cubs una mica més gran que de les patates · ...
Verdures al vapor amb salsa roquefort Aquesta salsa és tant per acompanyar carn com peix. Ingredients per a 4 persones: · 1 coliflor tallada · 4 pastanagues ...
Tempura de carbassó i pastanaga Ingredients per a 4 persones: · 100 g farina integral + kuzu amb pols o arrowroot (o farina per fer tempura) · 2 carbassons · 2 ...
Quinoa amb verdures i bolets Ingredients per a 4 persones: · 150 g de quinoa rentada i escorreguda · 2 cebes tallades a daus · 2 pastanagues tallades en mitja lluna · ...
Matthias Hespe elaborant receptes ràpides de fer i molt saludables de menjar.
El febrer de 2016 vam començar a fer un experiment molt impressionant amb una llimona. L'objectiu era observar com influeixen les bones i les males vibracions.
El vídeo amb les fotos el vam publicar el febrer de 2017.
Ara ja som al desembre de 2019 i hem tornat a fer una fotografia de la mateixa llimona.
Wellbeing in Costa Brava 2019 - Lola Äkerström amb Matthias Hespe d'EspaiCuinarSa p. 39-47
[...] While in Girona, I met Matthias Hespe, who is trained in the theory and practice of macrobiotic cuisine and keeps his f inger on the pulse of culinary trends that globalization has introduced into our eating habits.
With over 30 years of experience, Matthias regularly runs cooking classes from his studio kitchen EspaiCuinarSa and he actively works on the theories behind why certain ingredients are used and various themes such as health, wellness, ecology, sustainability and happiness. [...]