Segueix la nostra actualitat sobre cuina saludable - receptes - fotos - preus - articles

els fogons EspaiCuinarSa Matthias Hespe Girona

Vídeo d'EspaiCuinarSa - Matthias Hespe - Més que simples classes de cuina

Vídeo promocional de EspaiCuinarSa, tallers, experiències i enriquiment personal

EspaiCuinarSa fotos de la cuina

EspaiCuinarSa fotos de la cuina

Fotos de la cuina de l'EspaiCuinarSa Girona

Shoyu y Tamari - Matthias Hespe

Shoyu y Tamari - Matthias Hespe

Shoyu y Tamari El Shoyu y el Tamari son dos tipos de salsas de soja diferentes. Muchas veces la gente piensa, que son la misma cosa y a menudo los nombres Shoyu y Tamari se usan indistintamente, ...

Clorofila - la sangre verde i fuente de magnesio - Matthias Hespe

Clorofila - la sangre verde i fuente de magnesio - Matthias Hespe

Clorofila - la sangre verde y fuente importante de magnesio ¿Porque es muy importante comer verduras y hojas verdes para mantener la salud? La estructura química de la clorofila es ...

Aceites y grasas en la cocina - Matthias Hespe

Aceites y grasas en la cocina - Matthias Hespe

Utilización de aceites y grasas para cocinar   Aceites y grasas en la nutrición A pesar de todas las creencias, la grasa y el aceite son una parte importante de la dieta. ...

Qui té clar el perquè pot superar el com

Qui té clar el perquè pot superar el com

Un text amb arguments i sense fotos de Matthias Hespe

Tekka propietats Matthias Hespe EspaiCuinarSa

La Tekka i les seves propietats - Matthias Hespe

La Tekka no es un nuevo superalimento, es un condimento tradicional de la cocina asiática con un sabor fuerte e intenso, que se dio a conocer en Occidente gracias a la macrobiótica - Matthias Hespe

Sèsam característiques propietats EspaiCuinarSa Girona Matthias Hespe

El sèsam i les seves característiques - Matthias Hespe

Llavors de sèsam, el seu ús, les seves propietats i beneficis - Matthias Hespe

La sal marina - Matthias Hespe

La sal marina - Matthias Hespe

La sal marina es el condimento más yang en la Macrobiótica, concentra y activa. La utilizamos por ejemplo para yanguizar los alimentos yin, que contienen mucho potasio como las verduras.

 

sopa i plat alimentació saludable EspaiCuinarSa Matthias Hespe

EL EQUILIBRIO YIN YANG EN LA ALIMENTACIÓN: LA MACROBIÓTICA

BY SOM BENESTAR - 09 mayo 2018

La macrobiótica define una alimentación que intenta equilibrar los elementos Yin y Yang de los alimentos y utensilios de cocina. Los principales objetivos de la dieta macrobiótica son reducir el consumo del producto animal, fomentar el consumo de proximidad y de temporada, y consumir comidas con moderación.

Disseny web:Descantia: Disseny web, posicionament web, pagines web a girona
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació així com per a tasques d'anàlisi. En continuar navegant, entenem que accepta l' ús de cookies

Què són les cookies?

Una cookie es un petit arxiu que s’emmagatzema a l’ordinador de l’usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de cookies ens ajuda a millorar la qualitat del nostre web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innumerables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-nos la navegació i usabilitat del nostre web. Tingueu en compte que les cookies no poden fer malbé el vostre equip i que, a canvi, si són activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.

Quin tipus de cookies utilitza aquesta web?

Cookies pròpies: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini gestionat per l’editor i des del que es presta el servei sol•licitat per l’usuari.

Cookies de tercers: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini no gestionat per l’editor sinó per una altra entitat que analitza les dades obtingudes.

Cookies persistents:són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemades en el terminal i poden ser accedides i tractades pel responsable de la cookie.

Cookies d'analítica web: a través de l'analítica web s'obté informació relativa al nombre d'usuaris que accedeixen al web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma , el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d'aquesta web.

Acceptació de l'ús de cookies.

Assumim que vostè accepta l’ús de cookies. No obstant, vostè pot restringir, bloquejar o borrar les cookies d’aquesta web o qualsevol altra pàgina a partir de la configuración del seu navegador.

A continuación li mostrem les pàgines d’ajuda dels navegadors principals: