Segueix la nostra actualitat sobre cuina saludable - receptes - fotos - preus - articles

Verdures al vapor amb salsa roquefort

Verdures al vapor amb salsa roquefort

Verdures al vapor amb salsa roquefort Aquesta salsa és tant per acompanyar carn com peix. Ingredients per a 4 persones: · 1 coliflor tallada · 4 pastanagues ...

Tempura de carbassó i pastanaga

Tempura de carbassó i pastanaga

Tempura de carbassó i pastanaga Ingredients per a 4 persones: · 100 g farina integral + kuzu amb pols o arrowroot (o farina per fer tempura) · 2 carbassons · 2 ...

Quinoa amb verdures i bolets

Quinoa amb verdures i bolets

Quinoa amb verdures i bolets Ingredients per a 4 persones: · 150 g de quinoa rentada i escorreguda · 2 cebes tallades a daus · 2 pastanagues tallades en mitja lluna · ...

Receptes del Taller Cuina ràpida - Fast Food , pero natural, equilibrat i nutritiva amb Matthias Hespe

Receptes del Taller Cuina ràpida, natural, equilibrat i nutritiva amb Matthias Hespe

Receptes ràpides de fer i molt saludables de menjar de Matthias Hespe.

Fantastica experiencia con una limón EspaiCuinarSa Matthias Hespe

Experiència amb una llimona 2016 - 2019

El febrer de 2016 vam començar a fer un experiment molt impressionant amb una llimona. L'objectiu era observar com influeixen les bones i les males vibracions.

El vídeo amb les fotos el vam publicar el febrer de 2017.

Ara ja som al desembre de 2019 i hem tornat a fer una fotografia de la mateixa llimona.

ebook: Wellbeing in Costa Brava - Lola Äkerström - EspaiCuinarSa p. 39-47

ebook: Wellbeing in Costa Brava - Lola Äkerström - EspaiCuinarSa p. 39-47

Wellbeing in Costa Brava 2019 - Lola Äkerström amb Matthias Hespe d'EspaiCuinarSa p. 39-47

[...] While in Girona, I met Matthias Hespe, who is trained in the theory and practice of macrobiotic cuisine and keeps his f inger on the pulse of culinary trends that globalization has introduced into our eating habits.
With over 30 years of experience, Matthias regularly runs cooking classes from his studio kitchen EspaiCuinarSa and he actively works on the theories behind why certain ingredients are used and various themes such as health, wellness, ecology, sustainability and happiness. [...]

Tutorial: aprende a cortar - 2 vídeos amb Matthias Hespe EspaiCuinarSa

Tutorial: aprende a cortar - 2 vídeos amb Matthias Hespe EspaiCuinarSa

els fogons EspaiCuinarSa Matthias Hespe Girona

Vídeo d'EspaiCuinarSa - Matthias Hespe - Més que simples classes de cuina

Vídeo promocional de EspaiCuinarSa, tallers, experiències i enriquiment personal

EspaiCuinarSa fotos de la cuina

EspaiCuinarSa fotos de la cuina

Fotos de la cuina de l'EspaiCuinarSa Girona

Shoyu y Tamari - Matthias Hespe

Shoyu y Tamari - Matthias Hespe

Shoyu y Tamari El Shoyu y el Tamari son dos tipos de salsas de soja diferentes. Muchas veces la gente piensa, que son la misma cosa y a menudo los nombres Shoyu y Tamari se usan indistintamente, ...

Disseny web:Descantia: Disseny web, posicionament web, pagines web a girona
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació així com per a tasques d'anàlisi. En continuar navegant, entenem que accepta l' ús de cookies

Què són les cookies?

Una cookie és un petit arxiu que s'emmagatzema a l'ordinador de l'usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de cookies ens ajuda a millorar la qualitat del nostre web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d'Internet, aportant innumerables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-nos la navegació i usabilitat del nostre web. Tingueu en compte que les cookies no poden fer malbé el vostre equip i que, a canvi, si són activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.

Quin tipus de cookies utilitza aquesta web?

Cookies pròpies: són aquelles que s'envien a l'equip de l'usuari des d'un equip o domini gestionat per l'editor i des del que es presta el servei sol·licitat per l'usuari.

Cookies de tercers: són aquelles que s'envien a l'equip de l'usuari des d'un equip o domini no gestionat per l'editor sinó per una altra entitat que analitza les dades obtingudes.

Cookies persistents: són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemades en el terminal i poden ser accedides i tractades pel responsable de la cookie.

Cookies d'analítica web: a través de l'analítica web s'obté informació relativa al nombre d'usuaris que accedeixen al web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma, el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d'aquesta web.

Acceptació de l'ús de cookies.

Assumim que vostè accepta l'ús de cookies. No obstant, vostè pot restringir, bloquejar o esborrar les cookies d'aquesta web o qualsevol altra pàgina a partir de la configuració del seu navegador.

A continuació li mostrem les pàgines d'ajuda dels navegadors principals: