Verdures al vapor amb salsa roquefort
Verdures al vapor amb salsa roquefort Aquesta salsa és tant per acompanyar carn com peix. Ingredients per a 4 persones: · 1 coliflor tallada · 4 pastanagues ...
Verdures al vapor amb salsa roquefort Aquesta salsa és tant per acompanyar carn com peix. Ingredients per a 4 persones: · 1 coliflor tallada · 4 pastanagues ...
Tempura de carbassó i pastanaga Ingredients per a 4 persones: · 100 g farina integral + kuzu amb pols o arrowroot (o farina per fer tempura) · 2 carbassons · 2 ...
Quinoa amb verdures i bolets Ingredients per a 4 persones: · 150 g de quinoa rentada i escorreguda · 2 cebes tallades a daus · 2 pastanagues tallades en mitja lluna · ...
Receptes ràpides de fer i molt saludables de menjar de Matthias Hespe.
El febrer de 2016 vam començar a fer un experiment molt impressionant amb una llimona. L'objectiu era observar com influeixen les bones i les males vibracions.
El vídeo amb les fotos el vam publicar el febrer de 2017.
Ara ja som al desembre de 2019 i hem tornat a fer una fotografia de la mateixa llimona.
Wellbeing in Costa Brava 2019 - Lola Äkerström amb Matthias Hespe d'EspaiCuinarSa p. 39-47
[...] While in Girona, I met Matthias Hespe, who is trained in the theory and practice of macrobiotic cuisine and keeps his f inger on the pulse of culinary trends that globalization has introduced into our eating habits.
With over 30 years of experience, Matthias regularly runs cooking classes from his studio kitchen EspaiCuinarSa and he actively works on the theories behind why certain ingredients are used and various themes such as health, wellness, ecology, sustainability and happiness. [...]
Vídeo promocional de EspaiCuinarSa, tallers, experiències i enriquiment personal
Fotos de la cuina de l'EspaiCuinarSa Girona
Shoyu y Tamari El Shoyu y el Tamari son dos tipos de salsas de soja diferentes. Muchas veces la gente piensa, que son la misma cosa y a menudo los nombres Shoyu y Tamari se usan indistintamente, ...