
¿Realmente va bien hacer un detox en pleno invierno? - Matthias Hespe
¿Realmente va bien hacer un detox en pleno invierno? ¿Por qué mucha gente se propone buenas intenciones para el año nuevo? Ya sabemos que podemos cambiar ...
¿Realmente va bien hacer un detox en pleno invierno? ¿Por qué mucha gente se propone buenas intenciones para el año nuevo? Ya sabemos que podemos cambiar ...
Fotos de classes de cuina amb altres cuiners a l'EspaiCuinarSa - Girona
Avuí vull motivar-te per fer una reflexió: Si vols canviar una cosa, cal que et posis actiu. Molta gent volen canviar, solament pocs es posen en marxa i poden sentir realment el canvi ...
A l'EspaiCuinarSa aprens a fer SUSHI
Fotos de curs de cuina en grup o de classes personalitzades - Matthias Hespe - EspaiCuinarSa
El kuzu és un midó que s'obté d'una arrel de gran grandària que penetra a la terra a gran profunditat prové d'una planta que es pot trobar en els boscos de Japó, Xina i Estats Units. El kuzu és un aliment yang, i exerceix un efecte terapèutic potent ...
Articulo de Matthias Hespe que nos habla de alimentos y bebidas que nos ayudarán a pasar la ola de calor. Lo sé... piensas en una cerveza fresquita y no es la mejor opción, averigua que le pasa a tu cuerpo con los cambios de temperatura.
Lo mejor que puedes beber durante el calor es un té verde, una infusión de menta o salvia, mejor tibia.
Fa uns 27 anys que vaig provar per primera vegada la Umeboshi en Cuisine et Santé, i vaig pensar: “Wow, que sabor més salat i acidifico al mateix temps!”
La umeboshi és el resultat de la fermentació d'1 fins a 3 anys de l'albercoc japonès. Els altres ingredients són sal marina i shiso.
La seva llista de propietats i derivats és llarga i important…
La importància del Miso per a la salut i el gust
Mira el meu article sobre el miso. Descobriràs informacions de l'ús i qualitat del miso i així ho podràs utilitzar més fàcilment en la teva cuina del dia a dia.