Segueix la nostra actualitat sobre cuina saludable - receptes - fotos - preus - articles

Realment va bé fer un detox en ple hivern? per Matthias Hespe

¿Realmente va bien hacer un detox en pleno invierno? - Matthias Hespe

  ¿Realmente va bien hacer un detox en pleno invierno?   ¿Por qué mucha gente se propone buenas intenciones para el año nuevo? Ya sabemos que podemos cambiar ...

Fotos de classes de cuina amb altres cuiners a l'EspaiCuinarSa - Girona

Fotos de classes de cuina amb altres cuiners a l'EspaiCuinarSa - Girona

Fotos de classes de cuina amb altres cuiners a l'EspaiCuinarSa - Girona

Motivació, sortir de la zona de confort

Motivació, sortir de la zona de confort

Avuí vull motivar-te per fer una reflexió: Si vols canviar una cosa, cal que et posis actiu. Molta gent volen canviar, solament pocs es posen en marxa i poden sentir realment el canvi ...

Fotos de taller de cuina japonesa: SUSHI EspaiCuinarSa Matthias Hespe 16

Fotos de taller de cuina japonesa: SUSHI

A l'EspaiCuinarSa aprens a fer SUSHI

Fotos de classes de cuina a l'EspaiCuinarSa Girona Matthias Hespe

Fotos de classes de cuina a l'EspaiCuinarSa - Girona

Fotos de curs de cuina en grup o de classes personalitzades - Matthias Hespe - EspaiCuinarSa

Els cereals integrals i la seva importància en la Macrobiòtica - Matthias Hespe

Els cereals integrals i la seva importància en la Macrobiòtica - Matthias Hespe

  1. Si vols conservar la salut, la llibertat i tenir l'oportunitat durant la vida de desenvolupar el teu caràcter i la teva personalitat per ser una persona que arriba a la justícia suprema, segueix els consells de la dieta macrobiòtica.
  2. Tipus i qualitats dels cereals amb gluten.
  3. Tipus i qualitats dels cereals sense gluten.
Kuzu, espessidor i aliment terapèutic - receptes amb Kuzu - Matthias Hespe

Kuzu, espessidor i aliment terapèutic - receptes amb Kuzu - Matthias Hespe

El kuzu és un midó que s'obté d'una arrel de gran grandària que penetra a la terra a gran profunditat prové d'una planta que es pot trobar en els boscos de Japó, Xina i Estats Units. El kuzu és un aliment yang, i exerceix un efecte terapèutic potent ...

Com s'utilitza el kuzu?

Aliments i begudes per superar una onada de calor - Matthias Hespe

Alimentos y bebidas para superar una ola de calor - Matthias Hespe

Articulo de Matthias Hespe que nos habla de alimentos y bebidas que nos ayudarán a pasar la ola de calor. Lo sé... piensas en una cerveza fresquita y no es la mejor opción, averigua que le pasa a tu cuerpo con los cambios de temperatura.
Lo mejor que puedes beber durante el calor es un té verde, una infusión de menta o salvia, mejor tibia.

Umeboshi, condiment i aliment terapèutic - ·#MatthiasHespe

Umeboshi, condiment i aliment terapèutic - Matthias Hespe

Fa uns 27 anys que vaig provar per primera vegada la Umeboshi en Cuisine et Santé, i vaig pensar: “Wow, que sabor més salat i acidifico al mateix temps!”
La umeboshi és el resultat de la fermentació d'1 fins a 3 anys de l'albercoc japonès. Els altres ingredients són sal marina i shiso.
La seva llista de propietats i derivats és llarga i important…

La importància del Miso per una bona alimentació - Matthias Hespe EspaiCuinarSa

La importància del Miso - Matthias Hespe

La importància del Miso per a la salut i el gust
Mira el meu article sobre el miso. Descobriràs informacions de l'ús i qualitat del miso i així ho podràs utilitzar més fàcilment en la teva cuina del dia a dia.

Disseny web:Descantia: Disseny web, posicionament web, pagines web a girona
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació així com per a tasques d'anàlisi. En continuar navegant, entenem que accepta l' ús de cookies

Què són les cookies?

Una cookie és un petit arxiu que s'emmagatzema a l'ordinador de l'usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de cookies ens ajuda a millorar la qualitat del nostre web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d'Internet, aportant innumerables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-nos la navegació i usabilitat del nostre web. Tingueu en compte que les cookies no poden fer malbé el vostre equip i que, a canvi, si són activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.

Quin tipus de cookies utilitza aquesta web?

Cookies pròpies: són aquelles que s'envien a l'equip de l'usuari des d'un equip o domini gestionat per l'editor i des del que es presta el servei sol·licitat per l'usuari.

Cookies de tercers: són aquelles que s'envien a l'equip de l'usuari des d'un equip o domini no gestionat per l'editor sinó per una altra entitat que analitza les dades obtingudes.

Cookies persistents: són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemades en el terminal i poden ser accedides i tractades pel responsable de la cookie.

Cookies d'analítica web: a través de l'analítica web s'obté informació relativa al nombre d'usuaris que accedeixen al web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma, el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d'aquesta web.

Acceptació de l'ús de cookies.

Assumim que vostè accepta l'ús de cookies. No obstant, vostè pot restringir, bloquejar o esborrar les cookies d'aquesta web o qualsevol altra pàgina a partir de la configuració del seu navegador.

A continuació li mostrem les pàgines d'ajuda dels navegadors principals: