Segueix la nostra actualitat sobre cuina saludable - receptes - fotos - preus - articles

Fotos de taller de cuina japonesa: SUSHI EspaiCuinarSa Matthias Hespe 16

Fotos de taller de cuina japonesa: SUSHI

A l'EspaiCuinarSa aprens a fer SUSHI

Fotos de classes de cuina a l'EspaiCuinarSa Girona Matthias Hespe

Fotos de classes de cuina a l'EspaiCuinarSa - Girona

Fotos de curs de cuina en grup o de classes personalitzades - Matthias Hespe - EspaiCuinarSa

Els cereals integrals i la seva importància en la Macrobiòtica - Matthias Hespe

Els cereals integrals i la seva importància en la Macrobiòtica - Matthias Hespe

  1. Si vols conservar la salut, la llibertat i tenir l'oportunitat durant la vida de desenvolupar el teu caràcter i la teva personalitat per ser una persona que arriba a la justícia suprema, segueix els consells de la dieta macrobiòtica.
  2. Tipus i qualitats dels cereals amb gluten.
  3. Tipus i qualitats dels cereals sense gluten.
Kuzu, espessidor i aliment terapèutic - receptes amb Kuzu - Matthias Hespe

Kuzu, espessidor i aliment terapèutic - receptes amb Kuzu - Matthias Hespe

El kuzu és un midó que s'obté d'una arrel de gran grandària que penetra a la terra a gran profunditat prové d'una planta que es pot trobar en els boscos de Japó, Xina i Estats Units. El kuzu és un aliment yang, i exerceix un efecte terapèutic potent ...

Com s'utilitza el kuzu?

Aliments i begudes per superar una onada de calor - Matthias Hespe

Alimentos y bebidas para superar una ola de calor - Matthias Hespe

Articulo de Matthias Hespe que nos habla de alimentos y bebidas que nos ayudarán a pasar la ola de calor. Lo sé... piensas en una cerveza fresquita y no es la mejor opción, averigua que le pasa a tu cuerpo con los cambios de temperatura.
Lo mejor que puedes beber durante el calor es un té verde, una infusión de menta o salvia, mejor tibia.

Umeboshi, condiment i aliment terapèutic - ·#MatthiasHespe

Umeboshi, condiment i aliment terapèutic - Matthias Hespe

Fa uns 27 anys que vaig provar per primera vegada la Umeboshi en Cuisine et Santé, i vaig pensar: “Wow, que sabor més salat i acidifico al mateix temps!”
La umeboshi és el resultat de la fermentació d'1 fins a 3 anys de l'albercoc japonès. Els altres ingredients són sal marina i shiso.
La seva llista de propietats i derivats és llarga i important…

La importància del Miso per una bona alimentació - Matthias Hespe EspaiCuinarSa

La importància del Miso - Matthias Hespe

La importància del Miso per a la salut i el gust
Mira el meu article sobre el miso. Descobriràs informacions de l'ús i qualitat del miso i així ho podràs utilitzar més fàcilment en la teva cuina del dia a dia.

Vídeo: Com influeix la digestió en les nostres emocions. Xerrada a càrrec d'en Matthias Hespe a l'Espai Natura Girona

Vídeo: Com influeix la digestió en les nostres emocions. Xerrada a càrrec d'en Matthias Hespe a l'Espai Natura Girona

"Fora de la vista, fora del cap“... Un cop empassat, no pensem més en què hem menjat – o així ho creiem. El què, com, quan i la quantitat que mengem, influeix ...

Vídeo castellà: ETS EL QUE ASSIMILES: arregla i controla la teva digestió amb aliments naturals

Vídeo castellà: ETS EL QUE ASSIMILES: arregla i controla la teva digestió amb aliments naturals

Vídeo castellà : ETS EL QUE assimiles : arregla i controla la digestió amb aliments naturals
Una visió des del punt de vista de la dieta antihistamínics , cuina i filosifia macrobiotica , dieta alcalina.

Cuisine et Santé | Saint Gaudens, França

Cuisine et Santé | Saint Gaudens, França

Fundada el 1938 per Georges Ohsawa, la macrobiòtica és un sistema pràctic i filosòfic basat sobre dos principis fonamentals oposats i complementaris, anomenats yin i yang. Aplicats a una alimentació sense carències ni excessos constituint els fonaments d'una vida sana i equilibrada.

Disseny web:Descantia: Disseny web, posicionament web, pagines web a girona
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació així com per a tasques d'anàlisi. En continuar navegant, entenem que accepta l' ús de cookies

Què són les cookies?

Una cookie es un petit arxiu que s’emmagatzema a l’ordinador de l’usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de cookies ens ajuda a millorar la qualitat del nostre web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innumerables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-nos la navegació i usabilitat del nostre web. Tingueu en compte que les cookies no poden fer malbé el vostre equip i que, a canvi, si són activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.

Quin tipus de cookies utilitza aquesta web?

Cookies pròpies: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini gestionat per l’editor i des del que es presta el servei sol•licitat per l’usuari.

Cookies de tercers: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini no gestionat per l’editor sinó per una altra entitat que analitza les dades obtingudes.

Cookies persistents:són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemades en el terminal i poden ser accedides i tractades pel responsable de la cookie.

Cookies d'analítica web: a través de l'analítica web s'obté informació relativa al nombre d'usuaris que accedeixen al web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma , el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d'aquesta web.

Acceptació de l'ús de cookies.

Assumim que vostè accepta l’ús de cookies. No obstant, vostè pot restringir, bloquejar o borrar les cookies d’aquesta web o qualsevol altra pàgina a partir de la configuración del seu navegador.

A continuación li mostrem les pàgines d’ajuda dels navegadors principals: