Natilles de quinoa i civada amb poma caramel·litzada
Aquest postre l'he fet durant un taller de cuina macrobiòtica en el Centre Cívic Pla de Palau de Girona - és boníssim!
Aquest postre l'he fet durant un taller de cuina macrobiòtica en el Centre Cívic Pla de Palau de Girona - és boníssim!
Els panellets són un dolç tradicional a Catalunya, preparat per consumir-los el dia 1 de novembre, festivitat de Tots Sants.
#BLISS BALLS, snack perfecte per mig matí o mitja tarda
La salsa de tomata sense tomàquets - de la cuina macrobiòtica
Pastís de pastanaga
En aquesta recepta escaldem primer unes verdures abans de terminar-les al wok
Rottles de col xina, versió vegetariana
Una salsa beixamel amb farina integral
En una nevera podem conservar els pickles, en la premsa, uns 5 dies. Els pickles regeneren la flora intestinal i ajuden a millorar la digestió.
Un estofat perfecte pels dies més freds
Aquesta sopa de la cuina japonesa és boníssima durant els dies més calents