Pastís de pastanaga i crema d'anacards

Pastís de pastanaga i crema d'anacards

 

PASTÍS DE PASTANAGA I CREMA D'ANACARDS Ingredients de la base:

  • 2 pastanagues
  • 1 cullerada de suc de gingebre
  • 250 g d'albercocs en remull
  • ½ culleradeta de canyella 
  • ½ culleradeta de cardamom
  • Sal marina
  • 200 g de nous
  • Coco ratllat

Preparació:

  1. Ratllem les pastanagues.
  2. Triturem sense l'aigua de remull els albercocs amb el suc de gingebre.
  3. Afegim la canyella, el cardamom i la sal.
  4. Trossegem les nous.
  5. Afegim les nous i el coco ratllat i barregem bé tota la massa.
  6. Posem en un motlle paper de forn.
  7. Posem la massa i la compactem bé per fer la base del pastís.

Preparació de la crema blanca d'anacards Ingredients:

  • 1/2 llauna de llet de coco
  • 1 cullerada d’oli de coco
  • 250 g d'anacards remullats (sense l’aigua de remull)
  • Suc de 1/2 llimona
  • Sal marina
  • Coco ratllat si la crema ha quedat massa liquida

Preparació:

  1. Triturem tots els ingredients fins que obtenim una crema.
  2. Repartim aquesta crema damunt de la base.

Preparació de la crema de “xocolate”

Ingredients:

  • 1/2 llauna de llet de coco
  • 1 cullerada d’oli de coco
  • 250 g d'anacards remullats (sense l’aigua de remull)
  • 250 g de prunes en remull (sense l’aigua de remull)
  • Suc de 1/2 llimona
  • Sal marina
  • Coco ratllat si la crema ha quedat massa liquida
  • 2 cullerades petites de cacau pur sense sucre

Preparació:

  1. Triturem tots els ingredients fins que obtenim una crema.
  2. Repartim aquesta crema damunt de la crema de anacards i llet de coco.

Guardem el pastís unes hores en la nevera abans de servir.

 

 

Matthias Hespe - #EspaiCuinarSa - Girona - #Macrobiòtica - gener 2022

Disseny web:Descantia: Disseny web, posicionament web, pagines web a girona
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació així com per a tasques d'anàlisi. En continuar navegant, entenem que accepta l' ús de cookies

Què són les cookies?

Una cookie es un petit arxiu que s’emmagatzema a l’ordinador de l’usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de cookies ens ajuda a millorar la qualitat del nostre web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innumerables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-nos la navegació i usabilitat del nostre web. Tingueu en compte que les cookies no poden fer malbé el vostre equip i que, a canvi, si són activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.

Quin tipus de cookies utilitza aquesta web?

Cookies pròpies: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini gestionat per l’editor i des del que es presta el servei sol•licitat per l’usuari.

Cookies de tercers: són aquelles que s’envien a l’equip de l’usuari des d’un equip o domini no gestionat per l’editor sinó per una altra entitat que analitza les dades obtingudes.

Cookies persistents:són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemades en el terminal i poden ser accedides i tractades pel responsable de la cookie.

Cookies d'analítica web: a través de l'analítica web s'obté informació relativa al nombre d'usuaris que accedeixen al web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma , el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d'aquesta web.

Acceptació de l'ús de cookies.

Assumim que vostè accepta l’ús de cookies. No obstant, vostè pot restringir, bloquejar o borrar les cookies d’aquesta web o qualsevol altra pàgina a partir de la configuración del seu navegador.

A continuación li mostrem les pàgines d’ajuda dels navegadors principals: