Taller de Nivell 1 de cuina Macrobiòtica - 8 mòduls - Matthias Hespe

Taller de Nivell 1 de cuina Macrobiòtica - 8 mòduls - Matthias Hespe

 

La formació s'ofereix per a particulars i consta de 8 mòduls.

Si vols obtenir un diploma del nivell 1 de la cuina macrobiòtica de l'EspaiCuinarSa s'afegeixen 2 mòduls per fer un examen.

Repetim aquests 8 mòduls durant l'any. No és necessari fer els 8 mòduls en un únic mes.

 

Pack de cursos de macrobiòtica durant un cap de setmana:

Altres cap de setmanes disponibles:

consulta el calendari general

Preu tallers de cap de setmana (cursos 1-8) dissabte i diumenge: 290 € (un dia 145 € - un taller 45 €)

 

Experiència macrobiòtica

Surt de la teva vida quotidiana i gaudeix un moment amb altra gent.

T’oferim ocasions per ampliar els teus coneixements.

Saps que cal que canviïs alguna cosa en la teva vida però no saps com fer-ho? Et donarem solucions i t’explicarem per què ho són.

 

Durant els tallers explicaré i posarem en pràctica pautes fàcils que donen més tranquil·litat, llibertat i alegria a la cuina.

Aprofita l'experiència que tinc per haver cuinat cada dia durant els últims 30 anys plats de cuina macrobiòtica.

També és ideal participar amb previs coneixements de la cuina macrobiòtica per reforçar-los, per eliminar dubtes i ampliar conexements.

T’invito a venir amb un ingredient que no sàpigues cuinar i el prepararem.

Durant l’any repetim quasi cada mes els 10 tallers amb diferents verdures i fruites de temporada.

 

Funcionament

Duració de cada taller:

90 minuts plens d’informació i amb una degustació.

Et garanteixo que sempre acabaràs els tallers amb noves experiències per cuinar, per la salut i per la vida.

Cada participant rebrà un receptari de cada taller al qual hagi participat.

Solament cal venir amb ganes, un bolígraf i una llibreta per fer apunts.

Durant els tallers servim un te bancha, el te clàssic de la cuina macrobiòtica.

Sempre hi haurà temps per fer preguntes.

 

Per cert, en aquests tallers també pot participar gent amb interès a la cuina vegetariana o vegana, gent amb problemes de salut o gent que vulgui practicar una vida saludable i socialment, econòmicament i ecològicament sostenible.

 

 

Contingut dels tallers de cuina macrobiòtica

 

Taller 1:

Com es prepara l’arròs integral

Com es fa el gomasio correctament

Com preparar un nituke i nishime – per acompanyar l’arròs preparem verdures de la temporada amb aquestes dues tècniques macrobiòtiques  (entre d’altres farem el clàssic nituke de ceba amb pastanaga)

Introducció a la filosofia macrobiòtica: classificació de yin i yang i exemples de yin i yang

 

Taller 2:

Com es preparen els cereals integrals: mill o ordi cuinat amb verdures

Com es fa una sopa de miso

Introducció a la filosofia macrobiòtica: aliments classificats en yin i yang

 

Taller 3:

Com es prepara la quinoa o el fajol

Com es tallen les verdures: veurem fins a 20 talls diferents

Verdures saltades amb condiments macrobiòtics

Com es fa una crema de verdures

Introducció a la filosofia macrobiòtica: estils de preparació classificats de yin a yang

 

Taller 4:

Com utilitzem restos de cereals i verdures: fem croquetes amb cereals i verdures

Com es preparen verdures al vapor i al forn

Com pots variar el gust de les verdures combinant diferents estils de cocció

Com es fa una sopa de verdures amb cereals i salsa de soja

Com s’utilitzen les salses de soja (shoyu i tamari)

Quines espècies i condiments s’utilitzen en la cuina macrobiòtica  i quins són els més importants

Introducció a la filosofia macrobiòtica: les 7 condicions de la salut. Durant el taller parlem de 7 arguments importants sobre per què val la pena practicar la cuina macrobiòtica.

 

Taller 5:

Què mengem per esmorzar o berenar si fem macrobiòtica?

Com s’utilitzen les llavors i els edulcorants naturals

Preparem cremes de cereals, creps, patés, batuts, boles energètiques, musli sec ...

Introducció a la filosofia macrobiòtica: aliments i estils de preparació classificats de yin a yang

 

Taller 6:

Quines proteïnes vegetals utilitzem en la macrobiòtica: preparem plats amb tofu, seitan i llegums

Com es fan hamburgueses amb llegums i cereals

Com es fa una sopa de llenties amb algues

Introducció a la filosofia macrobiòtica: classificació de yin i yang

 

Taller 7:

Com es prepara l'arròs basmati integral amb verdures

Com podem utilitzar les verdures del mar: algues (arame, wakame, hiziki, kombu i nori)

Com es fregeix (tempura): fregirem cebes amb pastanaga

Com es preparen salses macrobiòtiques per acompanyar els fregits, verdures o amanides (utilitzarem entre d’altres umeboshi i gingebre)

Com es preparen pickles, verdures premsades, i com es poden servir

Introducció a la filosofia macrobiòtica: com posar en pràctica una alimentació equilibrada de yin i yang

 

Taller 8:

Postres en la cuina macrobiòtica: preparem 3 postres diferents de la cuina macrobiòtica amb fruites, fruits secs i altres ingredients sorpresa.

Introducció a la filosofia macrobiòtica: com posar en pràctica una alimentació equilibrada de yin i yang

 

Taller 9 i 10:

Prepararé alguns ingredients i vosaltres cuinareu. Només intervindré si penso que es pot millorar alguna cosa.

Els tallers número 9 i 10 s’entenen com "una manera d’examen" per aconseguir un diploma de l’EspaiCuinarSa! Són una bona ocasió per mostrar el que saps cuinar.

Pots reservar els tallers núm. 9 i 10 després d’haver fet cuina macrobiòtica a casa teva durant un temps (preu per taller personalitzat 80 €).

 

Pack de tallers de cuina macrobiòtica durant dissabte o diumenge

Pels que treballen o venen de fora també donem la possibilitat de fer els primers 8 tallers durant un cap de setmana:

4 tallers un dissabte i 4 un diumenge.

Ara no pots tenir més excuses per no començar a aprendre la cuina macrobiòtica.

 

Preus pels tallers 1-8:

Preu per taller: 45 €

Preu per si vols fer els 8 tallers durant un cap de setmana: 290 €

 

Hi ha la possibilitat de dormir a l’EspaiCuinarSa, tinc dues habitacions disponibles amb 3 llits en total, consulta els preus i disponibilitat.

  

Per realitzar la teva prereserva, m'envies un correu electrònic amb les teves dades de contacte i el nom i el número del taller que vols fer.

La teva reserva esta confirmada si he rebut la teva transferència bancària.

 

Si vols entrar més profundament i més àmpliament en la cuina macrobiòtica podem afegint el teu coneixement ajuntant alguns tallers personalitzats.

 

Matthias Hespe - EspaiCuinarSa - Girona - Macrobiòtica 2023

Disseny web:Descantia: Disseny web, posicionament web, pagines web a girona
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació així com per a tasques d'anàlisi. En continuar navegant, entenem que accepta l' ús de cookies

Què són les cookies?

Una cookie és un petit arxiu que s'emmagatzema a l'ordinador de l'usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de cookies ens ajuda a millorar la qualitat del nostre web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d'Internet, aportant innumerables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-nos la navegació i usabilitat del nostre web. Tingueu en compte que les cookies no poden fer malbé el vostre equip i que, a canvi, si són activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.

Quin tipus de cookies utilitza aquesta web?

Cookies pròpies: són aquelles que s'envien a l'equip de l'usuari des d'un equip o domini gestionat per l'editor i des del que es presta el servei sol·licitat per l'usuari.

Cookies de tercers: són aquelles que s'envien a l'equip de l'usuari des d'un equip o domini no gestionat per l'editor sinó per una altra entitat que analitza les dades obtingudes.

Cookies persistents: són un tipus de cookies en el qual les dades segueixen emmagatzemades en el terminal i poden ser accedides i tractades pel responsable de la cookie.

Cookies d'analítica web: a través de l'analítica web s'obté informació relativa al nombre d'usuaris que accedeixen al web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma, el terminal que utilitza, o la ciutat a la qual està assignada la seva adreça IP. Informació que possibilita un millor i més apropiat servei per part d'aquesta web.

Acceptació de l'ús de cookies.

Assumim que vostè accepta l'ús de cookies. No obstant, vostè pot restringir, bloquejar o esborrar les cookies d'aquesta web o qualsevol altra pàgina a partir de la configuració del seu navegador.

A continuació li mostrem les pàgines d'ajuda dels navegadors principals: