Classes de cuina japonesa amb Matthias Hespe
Pròxims cursos de cuina japonesa:
Dimecres 17/03/21 19-21h SUSHI
Dissabte 10/04/21 11-13h SUSHI
Divendres 23/04/21 19:30-21:30h RAMEN
Dijous 13/05/21 19:30-21:30h SUSHI
Dissabte 29/05/21 11-13h SUSHI
Divendres 11/06/21 19:30-21:30h RAMEN
Sushi: T'ensenyarem a fer tus propis makis, uramakis i com es prepara l'arròs i els ingredients per preparar sushi (verdures, peix i tofu fumat) i farem un dashi i un tamagoyaki, la truita japonesa.
Ramen: variacions de sopes japonesas de fideus assaonades amb salsa de soja o miso: coberta de verdures, fruits de mar, ous, ceba tendra, bolets...
Utilitzem la pasta japonesa com udon, soba i somen. Aprendràs, entre altre, a fer un saltejat de verdures d'estil cuina japonesa, com es fa la truita japonesa i com treus el gust d'UMAMI a les teves preparacions, qui ha fet famós i boníssim la cuina japonesa!
La cuina japonesa és coneguda pel seu efecte molt positiu en la salut.
Identifiquem els secrets d'aquesta cuina de longevitat.
Preu 48 € per persona per una classe de cuina de 2 hores (descomptes per persona si fas la inscripció junts amb més gent).
Per realitzar la teva reserva, envia'm un correu electrònic amb les teves dades de contacte, el nom i el número del taller al qual vols participar.
La teva reserva estarà confirmada quan rebi la teva transferència bancària.
Matthias Hespe EspaiCuinarSa 2021