
Taller de cocina macrobiótica y vegana apta por celíacos. NUEVOS RECETOS AL MARZO!
Taller de cuina amb Matthias Hespe (EspaiCuinarSa)
Lloc: Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó (Girona)
Dissabte, 18 de març 2017
Horari: 9:30
Taller de cuina amb Matthias Hespe (EspaiCuinarSa)
Lloc: Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó (Girona)
Dissabte, 18 de març 2017
Horari: 9:30
"EL FAJOL" - Taller de cocina vegetariana, vegana i crudivegana:20/03/17 - 14-15:30
Con Laura Martinez y Matthias Hespe
Lloc: Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó (Girona)
Data: Dissabte 21 de gener de 2017
Hora: 12.30 h
Durada: 2 hores aproximadament
PLACES LIMITADES!
Preu subscriptors Diari de Girona: 12 €
Preu no subscriptors: 15 €
Per a més informació, podeu escriure un correu electrònic a cuina@ddg.cat
Aprende a preparar platos, emplatarlos y presentación de platos cómo los cocineros profesionales.
Talleres de cocina gastronómica con Teresa Moreno y Matthias Hespe
Aprende a preparar platos, emplatarlos y presentación de platos cómo los cocineros profesionales.
Talleres de cocina gastronómica con Teresa Moreno y Matthias Hespe
Aprende a preparar platos, emplatarlos y presentación de platos cómo los cocineros profesionales.
Un ciclo de 10 talleres de cocina gastronómica con Teresa Moreno y Matthias Hespe
¿Qué cocinar cuandò estás en ruta?
Jueves 3 de noviembre 19-21h
Lugar: TheSingularKitchen Girona
Taller de cocina para celíacos:
Jueves 17 de noviembre 2016 - 19-21h
Lugar: TheSingularKitchen Girona
Aprende a preparar platos, emplatarlos y presentación de platos cómo los cocineros profesionales.
Un ciclo de 10 talleres de cocina gastronómica con Teresa Moreno y Matthias Hespe
Lloc: Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó (Girona)
Data: Dissabte 22 d'octubre
Hora: 09.30 h
Durada: 2 hores aproximadament
PLACES LIMITADES!
Preu subscriptors Diari de Girona: 12€
Preu no subscriptors: 15 €